БОЛГАРИЯ

   

Craciun cu program festiv la Predeal!

HOTEL URSULETUL 3*

Perioada 23.12.2017 — 26.12.2017

Pret: 139 Eur pentru 1 persoana:

-Masa inclusa in oferta:
Mic dejun, Cina 23.12, Cina Festiva 24.12 Dejun festiv 25.12

Suplimentar se achita:
— Asigurarea medicala

Tel: (022) 79-72-98, 069025542 (Viber)
Adresa: Centru, str. I. Inculet 4 (Немного ниже «Птички»)

DESCRIERE
Profil: Confort
Situare:Pensiunea ,,Ursuletul’ este pozitionata in imediata proximitate a partiilor de schi,fiind locul ideal pentru cei dornici sa practice sporturi de iarna, dar sipentru cei dornici de distractie, fiind la doar 100 de metri distanta fata declubul ,,The Office’

Este locul ideal pentru a petrece o vacanta de neuitat si pentru a organiza intalniri de afaceri, punandu-va la dispozitie 70 de locuri de cazare, bar, sala de conferinte si un modern centru SPA.

Camere:Pensiunea Ursuletul este o pensiunea intima, cocheta si moderna, ce dispune de70 de locuri de cazare, ale caror facilitati va vor asigura cu siguranta confortul necesar unui sejur relaxant.

Restaurant:Pensiunea nu dispune de restaurant, dar masa se poate asigura in regim de catering.

Facilitati:bar de zi, sala de conferinta (100) locuri in sistem amfiteatru, piscina, sauna, jacuzzi, parcare pazita, TV cablu, telefon, minibar, internet in fiecare camera, baie proprie.
Centrul SPA modernizat este perfect pentru cei dornici sa evadeze din tumultul cotidian, pensiunea punand la dispozitia oaspetilor sai o piscina interioara, jacuzzi, salon de masaj si sauna.
Pentru persoanele active exista un teren de sport, o sala de fitness, oferind si posibilitatea inchirierii de ATV-uri.
Servicii: internet, parcare

Atractii in zona:trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul ,,Sapte scari’, Cascada ,,Tamina’, Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea ,,Sfantul Nicolae’, Biserica ortodoxa ,,Sfintii Imparati Constantin si Elena’, Capela romano-catolica ,,Timisul de Jos’, Manastirea romano-catolica ,,Timisul de Jos’, Monumentul Eroilor — Valea Rasnoavei, Monumentul ,,Mihail Saulescu’, Monumentul Eroilor din gara Predeal